Waarderingsestafette

Voor welke collega spreek jij je waardering uit?

Een frisse werkgever stimuleert medewerkers om hun waardering uit te spreken over hun collega’s.  

Afgelopen zomer ontving triagist Karin Dijkhuis als eerste medewerker in de ‘waarderingsestafette’ een woord van waardering van Erik Noordhof. Zijn nomineerde Sebas Jansen, vervolgens was Froukje Zijlstra aan de beurt en numag zij een collega nomineren. Wil je weten wie dat is? Lees dan hieronder verder.

 

 

 
erik en karin.jpeg
Sebas en Karin foto.JPG

Van Karin via Froukje naar…

In het vorige stukje van de waarderingsestafette hebben we kunnen lezen dat Karin haar waardering voor chauffeur Sebastiaan Janssen heeft uitgesproken. Sesbastiaan is inmiddels uit dienst en daarom hebben we de estafette opnieuw opgestart.

Froukje Zijlstra droeg Sander Smelt voor en op donderdag 15 februari jl. heeft ze Sander ‘overvallen’.

Froukje: “Sander is altijd erg behulpzaam en heeft veel geduld met ons. Dit kwam vooral tot uiting tijdens de implementatie van de nieuwe workspace. Maar ook wanneer de laptops een update moeten krijgen, is Sander altijd bereid dit tussendoor te doen of even op iemand te wachten als dat nodig is. Als triagist of coördinerend triagist hebben we veel aan Sander, en natuurlijk ook aan zijn ICT collega’s. Sander is een prettige collega die rustig de tijd voor je neemt. Kortom, een fijne collega die wel eens in het zonnetje gezet mag worden.”

Binnenkort lees je aan wie Sander zijn waardering uitspreekt.

Terugkijken op eerdere waarderingen

Wil je weten welke waarderingen er al zijn geweest? Je kunt ze hier terugkijken.