Ambities

Zorgen voor verandering

We beginnen hier en nu!

De 10 ambities van Route 27

Route 27 komt voor uit het visietraject 'over grenzen en verschillen heen' dat van 2020 tot 2022 is uitgevoerd met huisartsen en medewerkers van Doktersdienst Groningen. In de visie zijn tien ambites geformuleerd waarmee we op weg gaan om een frisse werkgever te worden die toekomstbestendige huisartsenspoedzorg biedt.

Elke ambitie leidt tot projecten en activiteiten die ons helpen de ambitie te behalen. Sommige projecten zijn al van start, sommige zijn nog helemaal nieuw. Op deze pagina's lees je alles over de ambities en de activiteiten die daarbij horen.

De tien ambities zijn:

2022 wk32 post groningen vspa auto.jpg
Wandelen.jpg

Zorgen voor verandering

Onze ambities

Wat gaan we dit jaar doen?

Onze plannen voor 2024

Natuurlijk zitten we niet stil. Ook in 2024 zetten we in volle vaart door met de plannen en ambities. Zo willen we aan patiënten, algemeen publiek en potentiële nieuwe collega's vertellen waar we voor staan en hoe we werken. Daarvoor gaan we aan de slag met storytelling.

We werken aan mogelijkheden om hybride werken voor onze triagisten te faciliteren en zo onze bezetting beter op orde te krijgen en tegelijkertijd ook meer flexibiliteit te bieden aan onze collega's. Het werven en opleiden van nieuwe medewerkers blijft een prioriteit om de bezetting te optimaliseren.

Ook onderzoeken we de mogelijkheden om op een nieuwe manier samenwerken, waarbij een aantal huisartsen in dienst van DDG zou komen.

Wil je meer lezen over onze activiteiten in 2024? Lees dan ons jaarplan.